Ike "pillu" Kanerva on jälleen ollut tapetilla patologisesta valehtelustaan ja ikäryhmässään poikkeuksellisesta virtuositeetista tekstiviestien(kin) näpelöinnin suhteen.
 
No onhan nämä Iken vapaa-ajan seksifantasiat surkuhupaisia, mutta kai meidän pitäisi kuitenkin olla selvästi enemmän huolissamme niistä virka-ajan väkivaltafantasioista, joissa Ike "big gun" Kanerva uneilmoi suomalaisten sotimisesta aluksi NRF-joukoissa ja myöhemmin NATO:n jäsenenä.

Kanerva (Calluna vulgaris) kun ei näiden väkivaltafantasioidensa kanssa ole edes kovin yksin, vaan osallistuminen NATO:n ryöstöretkiin ympäri maailmaa on saavuttanut suurta suosiota jo lähes kaikkien puolueiden poliitikkojen keskuudessa.
Se "lautamiesjärjen" epäpoliittisella versiolla varustettu kansahan ei kovin laajasti sinkkiarkuista ja terrori-iskuista Suomessa unelmoi, mutta edustajiemme pään näyttää vallan tunne tässäkin suhteessa pehmittäneen.

Kaiken tämän poliittisen sonninäyttelyn keskellä on tietysti hyvä muistaa, että itse olemme valinneet edustajiksemme nämä "etuveitikat", joiden kylkeen on kasvanut eri kokoisia äijänköriläitä.