Ristiinnaulaajien poliittisen liikkeen, eli Kristillisdemokraattien kansanedustaja, Tarja Tallqvist, on eduskunnassa käydyssä keskustelussa ilmoittanut ihannoivansa metsästysrikollisuutta ja olevansa valmis siihen itsekin tilaisuuden tarjoutuessa osallistumaan. Maaseudun tulevaisuuden uutisoinnin mukaan kansanedustaja on lausunut:

"Eräällä paikkakunnalla Helsingistä itään sudet hoidettiin vähin äänin pois kuljeksimasta. Vaikka olen kansanedustaja, niin tekisin minäkin"

Lausunnosta selviää, paitsi syvä viha Jumalan luomistyön tuloksia kohtaan, niin myös sellainen käytännön seikka, että ko. kansanedustajalla on tietoa tapahtuneesta rikoksesta. Onko hän ilmoittanut poliisille tiedoistaan ja onko poliisi ottanut asian tutkittavakseen?

Erittäin mielenkiintoista olisi myös kuulla muiden samaa puoluetta edustavien kansanedustajien kanta Talqvistin lausuntoon. Katsotaanko puolueessa laajemminkin Jumalan epäonnistuneen luomistyössä niin pahasti, että tehtyä "sutta ja sekundaa" korjaamaan tarvitaa kristillisdemokraattisten ruutiukkojen ja -akkojen kodinturvajoukkoja?