Kouvolan Sanomissa oli aprillipäivänä erikoinen tilanne - sen sivuilta löytyi kaksi aivan ilmeistä aprillipilaa. Lehti kirjoitti "Pilluilen" selittävän tekemisiään Hansakeskuksessa, ja että Tillolankankaalle suunitellaan suurta moottoriurheilukeskusta.
Varsinainen vitsi oli kuitenkin, että moottoriratahanke kaikessa typeryydessään ei ollutkaan aprillipila. On siis edelleen olemassa joukko ääliöitä, joiden mielestä moottoriurheiluna tunnettu rikos ihmiskuntaa vastaan on jotenkin hyväksyttävää toimintaa, ja että sille pitäisi jopa saada  reilu10 miljoonan euron tuki verovaroista.

Aivan idiootteja nämä AKK-motorsportin ja Suomen moottoriliiton äijät eivät ole, kun ymmärsivät julkaista asiansa aprillipäivänä. Kaikki älylliseen toimintaan kykeneväthän ohittivat jutun aluksi naureskellen. Kahvi tosin meni väärään kurkkuun sitten myöhemmin, kun selvisi, että tämä kouvolalaisen Timo Pohjolan johdolla luolistaan ylös ryöminyt äijäkööri oli liikkeellä vakavissaan.
Ajoitus on tietysti siinäkin mielessä harkittu, että juuri nyt opetusministerinä on kokoomuslainen Sarkomaa, joka oletettavasti työntää käytettävissä olevat rahat mieluimmin mihin tahansa ilmaston pilaamiseen, kuin julkisen kouluusjärjestelmään ylläpitoon.

Saapas nähdä, reagoivatko Vihreät muuten kuin vaatimalla isojen poikien päristimiin, poikien niin halutessa, 1% biopolttoainetta.