Maailmassa monta,
on ihmeellistä asiaa...

Eräs ihmeellisimmistä on, kuinka julkikepulaiset kehtaavat edelleenkin liikkua yleisillä paikolla, vaikka heidän edustajansa ovat jälleen kerran kunnostautuneet "pekkaroinnissa ja väyrystelyssä".
Nämä termithän ovat täydellisiä synonyymejä häikäilemättömälle pettämiselle ja okulaariin urinoinnille. Pekkarointi ja väyrystely ei onnistu keneltä hyvänsä, vaan se vaatii poikkeuksellisen heikosti kehittynyttä tai kokonaan puuttuvaa moraalikäsitystä ja patologisen häikäilemätöntä luonnetta.
Kepun äänestäjillä on usein sen verran häveliäisyyttä, että yhtä mutkaton pettäminen ei kaikilta onnistu. Halu on kuitenkin ilmeisen kova ja äänestyskopin suojissa he ymmärtävät kuinka voi pettää ilman että itse henkilökohtaisesti menettää kasvojaan - pannaan Pave ja Maukka asialle

Viimeistään nyt vihreiden olisi syytä esittää ehdoton vaatimus hallitusohjelman viitoittamalle tielle palaamisesta. Ja kun kepu patologisena pettäjänä ei tule tehtyä sopimusta jatkossakaan noudattamaan, niin olisi syytä jättää jo monessakin suhteessa mädäksi osoittautunut hallitus.